Martinić-Art Interijeri

MI VAM MOŽEMO PRUŽITI SVE ŠTO MOGU I DRUGI, ALI VAM DRUGI NE MOGU PRUŽITI SVE ONO ŠTO MOŽEMO I MI!   Mi smo poduzeće koje je nastalo iz obrtničke radione STOLARIJA MARTINIĆ. Sa dugogodišnjim poslovnim partnerima u opremanju interijera, nudimo kompletno opremanje vaših stambenih i poslovnih prostora. Stepenice, kuhinje, dnevni boravci, kupaonski namještaj, predsoblja, spavaće sobe, sobna vrata, klizne stijene, garderobni ormari i ostalo. U izradi interijera koristimo najnovije tehnologije, sa odabirom kvalitetnih materijala i modernog dizajna. Također u ponudi imamo i restauraciju antiknog namještaja, sa mogučnošću izrade kopija dijelova nekih komada ili kompletno novi namještaj kao što su, stolice, komode, sofe, i ostalo. NOVO U PONUDI!!! Drvena vatrootporna  (protupožarna) vrata. Vatrootpornost na T30, T45 Dovratnik drveni, vratno krilo drveno, završno obrađeno HPL laminatom ili furnirano. Sve se izrađuje prema vašim dimenzijama.  
  • Kompletno uređenje interijera poslovnih prostora
  • Uređenje spavaćih i dnevnih soba
  • Postavljanje stubišta
  • Uređenje interijera lokala
  • Postavljanje stubišta
  • Uređenje interijera predsoblja
  • Unutarnja, sobna vrata
  • Uređenje kuhinja

Interijeri

U skladu s vašim potrebama u mogućnosti smo Vam ponuditi i kompletno idejno rješenje uređenja interijera. Naš savjetnički tim osobnim pristupom i stručnošću može Vam pomoći da pronađete ono što je najbolje za vas. Sposobnost i univerzalnost naših djelatnika i partnera, u izvedbi pojedinačnih radova, rezultat su dugogodišnje prakse i profesionalnog pristupa poslu.

Urođena kreativnost i ljubav prema poslu su samo polazišne točke. Razvijanjem tvrtke Martinić-art interijeri d.o.o. stvorili smo kvalitetnu poslovnu suradnju s našim partnerima.

Naš savjetnički tim osobnim pristupom i stručnošću može Vam pomoći da pronađete ono što je najbolje za vas. Upravo oni olakšavaju proces pretvaranja želja u stvarnost te predlažu funkcionalna, organizacijska i estetska rješenja.

Osim toga, predložit će vam rješenja i stilove uređenja o kojima niste niti razmišljali, a odlično se uklapaju u vaš način života. Izlaskom na teren,arhitekt evidentira postojeće stanje, te daje prijedlog za kvalitetno uređenje interijera.Arhitekt je stručna  osoba sa nizom provjerenih ideja i prijedloga za uspješno uređenje poslovnih i stambenih prostora.