Martinić-Art Interijeri

MI VAM MOŽEMO PRUŽITI SVE ŠTO MOGU I DRUGI, ALI VAM DRUGI NE MOGU PRUŽITI SVE ONO ŠTO MOŽEMO I MI!   Mi smo poduzeće koje je nastalo iz obrtničke radione STOLARIJA MARTINIĆ. Sa dugogodišnjim poslovnim partnerima u opremanju interijera, nudimo kompletno opremanje vaših stambenih i poslovnih prostora. Stepenice, kuhinje, dnevni boravci, kupaonski namještaj, predsoblja, spavaće sobe, sobna vrata, klizne stijene, garderobni ormari i ostalo. U izradi interijera koristimo najnovije tehnologije, sa odabirom kvalitetnih materijala i modernog dizajna. Također u ponudi imamo i restauraciju antiknog namještaja, sa mogučnošću izrade kopija dijelova nekih komada ili kompletno novi namještaj kao što su, stolice, komode, sofe, i ostalo. NOVO U PONUDI!!! Drvena vatrootporna  (protupožarna) vrata. Vatrootpornost na T30, T45 Dovratnik drveni, vratno krilo drveno, završno obrađeno HPL laminatom ili furnirano. Sve se izrađuje prema vašim dimenzijama.  
  • Kompletno uređenje interijera poslovnih prostora
  • Uređenje spavaćih i dnevnih soba
  • Postavljanje stubišta
  • Uređenje interijera lokala
  • Postavljanje stubišta
  • Uređenje interijera predsoblja
  • Unutarnja, sobna vrata
  • Uređenje kuhinja

Stepenice

MARTINIĆ-ART INTERIJERI d.o.o. jedni smo od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu u izradi stepenica, koje će zahvaljujući svom dizajnu postati ukras Vašeg doma. Široka paleta mogućnosti i materijala u ponudijamac su da ćete pronaći upravo onakvo rješenje o kakvom ste do sada sanjali ili razmišljali.

Našim klijentima se pruža mogućnost da aktivno sudjeluju u izradi idejnog rješenja te da sami kreiraju svoj životni prostor, a kako bi u njemu kasnije mogli i uživati. Suvremenim pristupom prema svojim strankama, lako ćemo doprijeti do oka i srca, kako osoba s duljim životnim iskustvom, koji cijene tradicijski ili rustikalni stil i kvalitetu punog drveta, tako i do onih mladih, koji svoj dom uređuju u skladu sa suvremenim trendovima, a pri izboru materijala odlučuju sc za kombinaciju prirodnosti drveta, sigurnosti kakva sc očekuje od čelične armature i veznih elemenata te suvremenog izgleda i otvorenosti koje pružaju staklene stijene.

Korištenjem novih tehnologija i specijalnih, amortizirajućih okova, uspjeli smo postići rješenje koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije, a to je kvalitetno i za hodanje vrlo meko i tiho stepenište. Kod izbora ograda stubišta i galerija možete se odlučiti između različitih kombinacija materijala, a u ponudi su drvo, metal, Compact, inox i staklo.

U suradnji s dugogodišnjim partnerom, nudimo stepenice iz masivnog drva. Jedni smo od prvih na hrvatskom tržištu u ponudi samonosivih stepenica koje svojim dizajnom mogu postati i ukras vašeg doma.

Korištenjem novih tehnologija i specijalnih amrtizirajućih okova, dobili smo kvalitetno i za hodanje vrlo mekano i tiho stubište. Izrada stubišta nije uvjetovana dimenzijom, modelom, dizajnom i završnom obradom, što znači da svaki kupac sudjeluje u izradi idejnog rješenja i projektne dokumentacije.

Naša raznolika ponuda svih vrsta spiralnih i običnih stepenica, od različitih materijala i oblika, neće vas ostaviti ravnodušnima i sigurno će predstavljati dobro odabrano rješenje. Ograda stubišta i galerija može biti u različitim kombinacijama materijala: drvo, metal, inox i staklo