Martinić-Art Interijeri

MI VAM MOŽEMO PRUŽITI SVE ŠTO MOGU I DRUGI, ALI VAM DRUGI NE MOGU PRUŽITI SVE ONO ŠTO MOŽEMO I MI!   Mi smo poduzeće koje je nastalo iz obrtničke radione STOLARIJA MARTINIĆ. Sa dugogodišnjim poslovnim partnerima u opremanju interijera, nudimo kompletno opremanje vaših stambenih i poslovnih prostora. Stepenice, kuhinje, dnevni boravci, kupaonski namještaj, predsoblja, spavaće sobe, sobna vrata, klizne stijene, garderobni ormari i ostalo. U izradi interijera koristimo najnovije tehnologije, sa odabirom kvalitetnih materijala i modernog dizajna. Također u ponudi imamo i restauraciju antiknog namještaja, sa mogučnošću izrade kopija dijelova nekih komada ili kompletno novi namještaj kao što su, stolice, komode, sofe, i ostalo. NOVO U PONUDI!!! Drvena vatrootporna  (protupožarna) vrata. Vatrootpornost na T30, T45 Dovratnik drveni, vratno krilo drveno, završno obrađeno HPL laminatom ili furnirano. Sve se izrađuje prema vašim dimenzijama.  
  • Kompletno uređenje interijera poslovnih prostora
  • Uređenje spavaćih i dnevnih soba
  • Postavljanje stubišta
  • Uređenje interijera lokala
  • Postavljanje stubišta
  • Uređenje interijera predsoblja
  • Unutarnja, sobna vrata
  • Uređenje kuhinja

Lokali

Važna ikona u životu je zabava, a zabava je ondje gdje se sastaju ljudi. To su najčešće lokali i ugostiteljski objekti.

Oni moraju biti udobni i lijepi. Lokale izrađujemo po vašoj viziji. Zajedničkim radom sa strankom, izrađujemo idejno riješenje i radioničke nacrte, prije samog početka izrade opreme i uređenja određenog prostora. Svi elementi se rade po mjeri, tako da možemo postići maksimalno iskorištenje prostora.

Za opremu interijera lokala, koristimo sve materijale: od masivnog drva do iverala, furniranih iverica, panel ploča i MDF ploča. Isto tako sa nama možete riješiti i radni prostor osoblja, tj. kompletnu razradu i izradu poslužnog pulta (šanka) u inox obradi. Uređujemo klasične ugostiteljske objekte, kao što su pivnice i pubovi-pa sve do moderno dizajniranih kafića i restorana.